Inspiration

Ingredienser

4 PERSONER

Ingredienser:
400 gram kyllingebryst i strimler
½ rødløg
1 fed hvidløg
1 spsk. tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
1 gulerod
½ squash
½ hvidkål
Frisk basilikum og oregano
Groft salt og peber

Glutenfri lasagne

SÅDAN GØR DU:

1. Finthakkede rødløg og hvidløg svitses i olie.
2. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og gulerødder i små tern.
3. Basilikum og oregano hakkes groft og tilsættes sammen med groft salt og peber.
4. Alt simrer til gulerødderne stadig har lidt ”bid”.
5. Tilsæt kyllingestrimler og squash i tern, og giv retten et kort opkog.
6. Lav en bechamelsauce.
7. Skær hvidkålsbladene i 5 cm brede strimler, læg disse i en skål og hæld kogende vand over og lad det stå i et par minutter. Hvidkålsbladene skal stå og dryppe af, inden lagene ”bygges op” af hvidkål, kyllingesauce og bechamelsauce.
8. Slut af med ét lag bechamelsauce øverst.
9. Bages i ovnen ved 200 grader i 35 min.


Inspiration til dit køkken


Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.