Alle vores fabrikker er HACCP og BRC godkendt, og der udføres jævnligt BSCI social audits. 

Globale Standarder:
GMP, HACCP, BRC, Genesis, ISO9001, ISO14001, ISO14040, ISO14044, ISO14045, ISO14046, ISO14067


I dag er emballage blevet en del af den måde, vi lever på. Hver dag pakkes, transporteres og bruges over milliarder stykker emballage til fordel for forbrugerne. På samme tid, hvis emballageaffald fra forbrug, især fra plast, ikke kan genbruges, vil det helt sikkert have indflydelse på naturressourcerne, miljøet og menneskets velbefindende.

Det blev anslået, at miljøpåvirkningerne fra plastaffald ville udgøre ca. 40 milliarder USD om året. Hvis vi fortsætter med at bruge emballage skødesløst inden 2050, vil mængden af ​​plastaffald være større end den samlede vægt af fisk i havet.

Denne krise ville uundgåeligt og alvorligt påvirke miljøet og samfundet i fremtiden. Dette er et afgørende spørgsmål, som verden nu er blevet opmærksom på.

Ønsker du at vide mere om CPF og vores strategi for bæredygtig emballage, så klik her


Som en af verdens største producenter af fjerkræ, føler CPF et stort ansvar og forpligtelse overfor alle sine samarbejdspartnere. Ikke kun til at levere produkter af høj kvalitet, men også produkter, der er produceret under ordentlige forhold, og med tanke for miljøet.

Vores bestræbelser på at drive bæredygtig vækst har gjort, at vi nu for 5. år i træk er blevet anerkendt som medlem af Dow Jones Sustainability Indices (DJSI), og for andet år i træk som medlem af FTSE4Good Emerging Index.

Vi har en sund forretning med fantastiske samarbejdspartnere, loyale kunder og glade medarbejdere. Vi har det med andre ord godt. Derfor er det vores pligt at sørge for, at andre også har det godt – både i dag og i fremtiden.

Hos CPF arbejder vi med bæredygtighed under tre spor:
Fødevaresikkerhed, Et selvforsynende samfund, Balance i naturen. Læs mere her


Køkkenglæde i dit køkkenCORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

Som kunde hos CPF Denmark, får du bl.a. adgang til en unik verden af fjerkræ. Vi importerer de bedste fjerkræprodukter fra vores moderselskab CP Group i Thailand, som er verdens næststørste producent af fjerkræ. Vi leverer ud til vores kunder gennem grossister og engrosforhandlere. På tværs af kantiner, storkøkkener, restauranter og caféer, serveres vores fjerkræprodukter i mange forskellige retter. Alt fra det traditionelle køkken, til nye og mere kreative retter. Men hos CPF Denmark vil vi være mere end bare en fjerkræleverandør. Vi vil være din foretrukne partner og fjerkræspecialist, som ikke kun forsyner dig med de bedste fjerkræprodukter, men også giver dig løsninger og oplevelser, der skaber merværdi i din hverdag. Det er det, vi kalder for det unikke koncept – og det er hele grundstenen i CPF Denmark.

Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.