Kantiner

 

Kitchen Joy til enhver lejlighed

Oplever du at tiden ikke altid slår til, når man skal lave mad til mange mennesker, ofte med et lille budget?
Det er udfordringen hos rigtig mange køkkenledere. De efterspørger derfor produkter som er forstegte/forkogte, nemme at portionsanrette og prisvenlige. 

Hos CPF Denmark har vi specialiseret os i at lave præcis det. Kyllingeprodukter der er perfekte til brug i den travle kantine, hvor der skal laves mad til mange mennesker. Se vores produkter her

 

Avocado på frost

Udover vores kyllingeprodukter, tilbyder vi også avocado i skiver eller tern på frost.
Hvor mange gange har du stået med en avocado der ikke var moden nok, eller én der allerede var blevet brun?

En hurtig og effektiv råvarehåndtering og ultrakort indfrysning betyder, at avocadoen beholder både fasthed, farve, form og smag, så det er hurtigt og nemt at bruge. Vi kan anbefale avocado tern i salatbaren, og avocado skiver er perfekte til sandwich. Begge dele kan også bruges til hurtige og nemme smoothies.


Bliv inspireret - og lav lækre frokostretter i kantinen


Vil du smage og høre mere om vores produkter?

Så vil vi rigtig gerne komme forbi. Skriv til os herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.