Kitchen Joy

 

Kitchen Joy er skabt til det skandinaviske marked, skabt af kærlighed til råvaren og glæden for mad. Vi ønsker at skabe glæde og velsmag i det professionelle køkken med vores foodservice produkter og i hjemmet med vores detail produkter. Kort fortalt ønsker vi 100 procent køkkenglæde hos vores kunder og 100 procent madglæde hos deres gæster.

Hvorfor vælge Kitchen Joy:

  • Kitchen Joy’s kyllingeprodukter er løsfrossen (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at arbejde med, og kan håndteres af alle, da de blot skal optøs og er klar til servering.
  • Kitchen Joy’s produkter er af høj kvalitet, og altid ensartede.
  • Kitchen Joy's produkter bliver produceret efter højeste standarder. Med de højeste niveauer af kvalitetskontrol. Meget af vores produktion er automatiseret, men når der er behov for det, producerer vi også ved håndkraft.
  • Sundhed og sikkerhed er altafgørende. Vi tilbereder mange af vores produkter fuldt ud før frysning.
  • Sporbarheden på Kitchen Joy’s produkter er helt i top og kan spores tilbage til første led. Opdager man at der er uregelmæssigheder med et parti, kan det spores tilbage til slagteriet. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.


Kitchen Joy er et fødevaremærke ejet af CPF.
Produkter under Kitchen Joy, er af den højeste kvalitet og bliver udviklet til det europæiske marked, hovedsagelig Norden.

Produktsortimentet inkluderer et stort udvalg af færdigretter til detail, samt stegte-, kogte- og panerede kyllingeprodukter der henvender sig særligt til foodservice. 

Under brandet Kitchen Joy, findes to produktkategorier; Thai Cube, samt Green Cube.


THAI CUBE er et møde med det ægte thailandske køkken. Et møde, der giver dig smagsoplevelser, så du fornemmer den kridhvide sandstrand - det blå hav og solens stråler! THAI CUBE er det perfekte valg til et måltid, når det skal være nemt, hurtigt og lækkert.

Vi giver dig oplevelsen ... hvis du giver os 5-6 minutter med din mikroovn.

THAI CUBE findes i 12 forskellige varianter - hvor hovedingrediensen er kylling. Se alle varianter her


GREEN CUBE – vores nye veganske færdigretter. Når du gerne vil have et nemt måltid uden kød. Du behøver ikke være vegetar eller veganer, for at nyde disse lækre Green Cubes. Men du må gerne være det, for de indeholder ikke nogen former for animalske ingredienser. 

Få et nemt, lækkert og nærende måltid på kun 5-6 min. 

Vælg mellem Rød karry vegetar, eller Plant-based Panang Curry. Se dem her


Se et udvalg af vores KITCHEN JOY produkter 

STOR SUCCES MED PRIVAT LABEL

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af private label produkter.
Med et bredt udvalg af produkter, har vi måske lige det du står og mangler. Ellers udvikler vi det gerne i samarbejde med jer.

Vi laver bl.a. thailandske færdigretter for COOP Danmark og Rema 1000, og frosne avocado i tern til både COOP og Salling Group.

Skriv til Jan Wolgast på jaw@cpf.dk hvis du vil høre mere.

 

Vil du smage og høre mere om vores produkter?

Så vil vi rigtig gerne komme forbi. Skriv til os herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.