Café & Restauranter

 

Det travle køkken…

Skal alt mad laves fra bunden, eller er det okay at bruge convenience produkter i dit køkken? Det er et spørgsmål, der kan skille vandene blandt køkkenchefer.

Hvis man kigger indenfor i de private hjem, er der færre og færre danskere der spiser aftensmad, hvor alt er lavet fra bunden. Der bliver brugt flere forarbejdede fødevarer til aftensmåltidet, og samtidig er der flere, der spiser færdigretter og take-away. Tiden er en af de afgørende faktorer, hvorfor flere bruger convenience produkter. 

Ligesom i de private hjem, spiller tiden også en vigtig rolle indenfor foodservice. Maden skal ofte være hurtig at tilberede, og stadig være frisk, lækker og indbydende.

 

Fokus på budgettet

CPF Denmark tilbyder fødevarer, der forenkler hverdagen for køkkenpersonalet uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. Vi har specialiseret os i at lave stegte og kogte kyllingeprodukter, som er nemme at portionsanrette og meget prisvenlige. 

Som noget nyt, tilbyder vi også avocado på frost. Så er du sikker på altid at have frisk avocado - og de er allerede skrællet og skåret i tern eller skiver, så bliver det ikke nemmere. 

Kontakt os i dag, så kommer vi gerne forbi, og aflevere vareprøver af de produkter I er interesseret i.


Produkter til Café & RestauranterVil du smage og høre mere om vores produkter?

Så vil vi rigtig gerne komme forbi. Skriv til os herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.