CPF Denmark

 

CPF Denmark A/S er den skandinaviske afdeling af Charoen Pokphand Foods med hovedsæde i Bangkok, som er vokset fra at være en to-mands virksomhed i 1921 til i dag at være én af Asiens største fødevareleverandører. CPF ejer og kontrollerer selv alle led i forsyningskæden - helt fra fodermøllerne og opdræt, til produktion og levering.

Vi producerer mad med respekt og omtanke for dyrevelfærd, miljø, klima og ikke mindst for dem, der arbejder med at fremstille vores produkter. Vores vision er, at vi vil være:
"Kitchen of the world"

 

 

CPF Denmark står for udvikling og salg af produkter til Norge, Sverige, Finland og Danmark. Vi har et bredt udvalg af frosne kyllingeprodukter, men sælger også de populære Thai Cube, veganske færdigretter, snacks produkter og frossen avocado i skiver og tern.

Vi gør det nemmere for de professionelle køkkener at lave velsmagende, sund og inspirerende mad med sikkerhed for høj ensartet kvalitet og smag hver gang. Vi brænder for at skabe convenience food med de bedste råvarer – hvor vi med stolthed varetager hele produktionen i Thailand Fra mark til mund.

 Til foodservice tilbyder vi et stort udvalg af forstegte, forkogte og rå kyllingeprodukter. Fælles for alle disse produkter er den høje og ensartede kvalitet, samt den fulde sporbarhed - grundet kontrollen over hele forsyningskæden lige fra fodermøllen til levering.

Se hele vores spændende produktsortimentTil detail tilbyder vi convenience produkter i form af frosne færdigretter, heriblandt vores meget populære Thai Cube, Green Cube (veganske), frossen avocado i tern og skriver, kyllingespyd, mozzarella sticks, hot wings og nuggets. 

Du finder en oversigt over vores populære produkter til detailhandlen herVi har mange års erfaring med udvikling og produktion af private label produkter. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af produkter, men udvikler også gerne nye i samarbejde med jer. Vi laver bl.a. thailandske færdigretter for COOP Danmark, og frossen avocado i tern til både COOP og Salling Group.

Skriv til Jan Wolgast på jaw@cpf.dk hvis du vil høre mere.


Fryd for dine smagsløgVil du smage og høre mere om vores produkter?

Så vil vi rigtig gerne komme forbi. Skriv til os herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.