Velkommen til Kitchen of the world

 

Vores brand Kitchen Joy er skabt til det skandinaviske marked, skabt af kærlighed til råvaren og glæden for mad. Vi ønsker at skabe velsmagende færdigretter, der nemt og hurtigt kan tilberedes, og nydes alene eller sammen med andre.

Til detail tilbyder vi convenience produkter i form af frosne færdigretter, heriblandt vores meget populære Thai Cube, Green Cube (veganske), frosne avocado i tern og skriver, kyllingespyd, mozzarella sticks, hot wings og nuggets. 

Du kan finde varerne hos Netto, Bilka, ABC Lavpris og Føtex. Se oversigten over vores populære produkter her

 

 

 

 

 

STOR SUCCES MED PRIVATE LABEL

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af private label produkter.
Med et bredt udvalg af produkter, har vi måske lige det du står og mangler. Ellers udvikler vi det gerne i samarbejde med jer.

Vi laver bl.a. thailandske færdigretter for COOP Danmark, og frosne avocado i tern til både COOP og Salling Group.

Er du interesseret i en private label løsning, eller ønsker du bare at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag på telefon 75 26 13 30 eller skriv til os på info@cpf.dk  


ProduktoversigtVil du smage og høre mere om vores produkter?

Så vil vi rigtig gerne komme forbi. Skriv til os herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.