VARENR. 23102308
Teriyaki Gyoza er vegansk - serveres evt. som forret eller tilbehør til hovedretten.
Ingredienser:
33% sojaprotein, 28% dej (hvede, vand, hvedestivelse, modificeret stivelse, sojaolie, salt), 19% teriyaki sauce (sojasauce (vand, hvede, sojabønne, salt, sukker), sukker, fruktosesirup, modificeret stivelse, vand, eddike, hvidløg, ingefær, farver (E150c, E160c), naturlig ingefæraroma), 7,3% hvidkål, sojaolie, 2,1% løg, sojasauce (vand, sojabønne, hvede, salt), ærtestivelse, ærtemel, ærteprotein, hvedegluten, modificeret stivelse, fortykningsmidler (E425, E407a), 1% ingefær, 0,6% forårsløg, løgpulver, sukker, stabilisator (E461), gærekstrakt, maltodextrin, salt, hvid peber.
Tilberedning i mikroovn fra frossen tilstand:
Start med at lægge posen med sauce i varmt vand i 3-3½ min.
1. Fjern den yderste plastfilm.
2. Tilsæt 3-4 spsk. vand direkte til bakken med dejpakkerne. Varm produktet i mikroovnen i 3-3½ minutter på høj effekt (900-1000 W), eller indtil det er gennemvarmt.
3. Tag æsken forsigtigt ud af mikroovnen, da produktet er meget varmt. Servér med Teriyaki Sauce.
Tilberedning på pande fra frossen tilstand:
Start med at lægge posen med sauce i varmt vand i 3-3½ min.
1. Opvarm 1 tsk. planteolie på panden, og steg pakkerne ved middelvarme indtil bunden er gyldenbrun.
2. Tilsæt ½ -1 kop vand, og læg låg på i 3-5 minutter.
3. Fjern låget når vandet er fordampet og steg videre indtil dejpakkernes bund er brun og sprød. Servér med Teriyaki Sauce.
Opbevaring:
Opbevares ved højst -18°C. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Holdbarhed:
24 måneder.
Næringsindhold | Pr. 100 g |
Energi | 729 kj / 173 kcal |
Fedt | 3,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g |
Kulhydrat | 26 g |
- heraf sukkerarter | 8,9 g |
Kostfibre | 2,8 g |
Protein | 7,3 g |
Salt | 1,6 g |
Del budskabet
Vi bliver så glade, hvis du vil dele vores budskab. Du kan vælge at dele på Facebook eller LinkedIn ved at klikke herunder. TAK !