Green Cube

 

GREEN CUBE er vores færdigretter uden kød og andre animalske ingredienser.
Denne ret er til dig der gerne vil have et måltid uden kød, måske bare engang i mellem, men også til dig der altid vælger vegansk.

Green Cube er proppet med lækre grøntsager, nudler og smagfuld sauce. Vælg mellem Thai Basil Sauce med nudler, eller Savoury Yakisoba med grøntsager.2

Varianter

GREEN CUBE – når du gerne vil have et nemt måltid uden kød. Du behøver ikke være vegetar eller veganer, for at nyde disse lækre Green Cubes. Men du må gerne være det, for de indeholder ikke nogen former for animalske ingredienser. Få et nemt, lækkert og nærende måltid på kun 5-6 min.


Vil du smage og høre mere om vores produkter?

Så vil vi rigtig gerne komme forbi. Skriv til os herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.