Thai Cube

 

THAI CUBE er et møde med det ægte thailandske køkken. Et møde, der giver dig smagsoplevelser,
så du fornemmer den kridhvide sandstrand - det blå hav og solens stråler!
Thai Cube er det perfekte valg til et måltid, når det skal være nemt, hurtigt og lækkert.
Vi giver dig oplevelsen ... hvis du giver os 5-6 minutter med din mikroovn.12

Varianter

Kitchen Joy har med Thai Cube fanget alt det bedste fra det asiatiske køkken, og fyldt i denne praktiske boks. Med 12 forskellige varianter, er der med garanti noget for enhver smag.


Vil du smage og høre mere om vores produkter?

Så vil vi rigtig gerne komme forbi. Skriv til os herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde. 

Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.