Kylling Picadillo

Link til opskriften: www.cpf.dk/opskrifter/kylling-picadillo/



SÅDAN GØR DU:

1. Bland løg, peberfrugt, hvidkål, gulerødder og hak det groft i en foodprocessor.
2. Kom kylling og grøntsager på en pande, svits det ved hård varme i 2 min.
3. Tilsæt laurbærblad, timian, tomatpuré og ketchup.
4. Lad det simre til det er ”tyknet” og fjern laurbærblad.
5. Fladbrød fyldes og serveres med guacamole og aioli.

Guacamole:
500 gram frosne avocado i tern, se side 3
½-1 cm rød chili
½ dl creme fraiche
½ tsk spidskommen
1 fed hvidløg
½ rødløg
1 tsk citronsaft
Salt og peber

Blend alle ingredienser sammen.
Smag til med salt, peber og citron, og spis med det samme.


Ingredienser

2 PERSONER

Ingredienser:
110 gram kyllingebryst i skiver
110 gram hakkede løg
55 gram rød peberfrugt
110 gram snittet hvidkål
55 gram gulerødder i små tern
55 gram edamame bønner
15 gram smør
1 styk laurbærblad
Timian
55 gram tomatpuré
15 gram ketchup
Tortilla pandekager


Til denne ret bruges følgende CPF produkt: 23040580 Kyllingebryst 6-8 mm i skiver, stegt



CPF Denmark A/S - Svinget 5 - 6800 - Varde - info@cpf.dk - Tlf.: 75 26 13 30