Bønnesalat med Teriyaki Yakitori spyd

Link til opskriften: www.cpf.dk/opskrifter/bonnesalat-med-teriyaki-yakitori-spyd/



SÅDAN GØR DU:

1. Alle bønner lægges i blød dagen før, og koges på dagen til de er møre. Afkøles herefter.
2. Kog couscous og vend herefter alle ingredienser sammen, og smag til med kørvel og salt/peber.

Serveres med jordskokke creme:
1. Skræl jordskokkerne og skær dem i små tern, hvorefter de koges i hønsefond.
2. Hæld fonden fra og køl dem ned.
3. Blendes herefter med avocado og smages til med salt/peber.

Spyddene varmes i mikroovnen (900W) i 2-3 minutter.


Ingredienser

4 PERSONER

INGREDIENSER
8 styk Teriyaki Yakitori kyllingespyd
100 g couscous
Sorte bønner
Brune bønner
Black eye bønner
Kørvel
Salt og peber

JORDSKOKKE CREME:
Jordskokker
Hønsefond
Avocado i tern (se side 3)
Salt og peber


Til denne ret bruges følgende CPF produkt: 23041386 Teriyaki Yakitori kyllingespyd



CPF Denmark A/S - Svinget 5 - 6800 - Varde - info@cpf.dk - Tlf.: 75 26 13 30