Produktoversigt

VARENR. 51057588

Kyllingestrimler 9 mm, stegt

Kyllingestrimlerne optøes i køleskabet, og er derefter klar til brug i f.eks. salaten eller i en varm ret.

 

Færdigtilberedte
Varmes i mikrobølgeovn/pande
Opbevares ved højst -18 °C.
Må ikke nedfryses igen efter optøning
Kalorier
441 kJ / 105 kcal
Mængde
2500 g
Kolli
4 poser á 2500 g

Ingredienser:
Kyllingebryst filet 97%, vand, tapioka stivelse, majs dextrose, salt

Tilberedning:
Fra frost skal produktet varmes i mikrobølgeovnen i 2-4 minutter ved høj effekt (900W), eller på en pande i 3-4 minutter på hver side.

Opbevaring:
Opbevares ved højst -18°C. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Holdbarhed:
24 måneder.
Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 441 kj / 105 kcal
Fedt 1,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 1,0 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 0 g
Protein 23 g
Salt 0,50 g
Download produkt info
Bryst Strimler Stegt 9 Mm BR, 51057588
Download produktfoto
Se vores inspirationskatalog her:
Brochure

Opskrifter

Salat i glas

Vis opskrift

Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.