Produktoversigt

VARENR. 23041325

Kyllingebryst 12 mm tern, stegt

Kyllingebryst i tern optøes i køleskabet, og er derefter klar til brug. Nemt og lækkert i f.eks. pitabrødet.

Færdigtilberedte
Kan spises kold eller varmes i ovn/mikroovn.
Opbevares ved højst -18 °C.
Må ikke nedfryses igen efter optøning
Kalorier
498 kJ / 119 kcal
Mængde
2500 g
Kolli
4 poser á 2500 g

Ingredienser:
Til 100g færdigvare er anvendt 125g kylling, salt, sukker, løg, hvidløg, vegetabilsk olie, gærekstrakt, stabiliseringsmiddel (E414), surhedsregulerende midler (E500, E331).

Tilberedning:
Optøet: Varmes i mikroovn ved 900W i ca. 20-30 sek. eller varmes i en forvarmet ovn ved 200ºC i 4-5 min. Frossen: Varmes i mikroovn ved 900W i ca. 60 - 90 sek.

Opbevaring:
Opbevares ved højst -18°C. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Holdbarhed:
24 måneder.
Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 498 kj / 119 kcal
Fedt 2,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 0,7 g
- heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 23 g
Salt ? g
Download produkt info
Bryst Tern Stegt 12Mm, 23041325
Download produktfoto
Se vores inspirationskatalog her:
Brochure

Opskrifter

Pita med kyllingesalat

Vis opskrift

Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.